Jedna od najvećih izložbi plovila na jadranu, Biograd Boat Show

Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada sa šarmom, prihvatljivim cijenama i kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Mi to nazivamo „Boat Show doživljaj“, a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji  manifestaciju doživljavaju kao odmor.


Ovogodišnji sajam je nazvan 15.0 kao priznanje inovativnom pristupu koji svake godine donosi novosti tako da svaki sajam postaje jedinstveni doživljaj. Dio inovacija možete pregledati na 360° VIRTUAL TOUR-u sa preko 70 točaka, interaktivnom mapom i mogućnošću slanja vlastite razglednice sa sajma. Cijena ulaznice iznosi 35,00 kn.

Nema komentara: